09 marraskuuta 2005

Taktiikan muutos


Pari viikkoa sitten otin sisälle yhden amarylleistäni varastosta, jossa ne ovat lepäämässä. Kukannuppu pilkistää jo sipulista.
Tänään hain sisälle pari uutta ruukkua. Näin ehdimme nauttia niistä ennen joulua ja voimme rauhassa lähteä vuotuiselle sukulaiskierrokselle Suomeen. (Näin ennakkovaroituksena asianomaisille!)
Kiitos Puolikaan ihmisen, olen alkanut hoivata orkideaani suihkuttamalla sitä lähes päivittäin. Tähän asti olen yrittänyt olla välittämättä siitä ja luullut sen siten haluavan herättää huomiotani kukkimalla. Nyt on aika muuttaa taktiikkaa ja hemmotella ja hoivata sitä oikein kunnolla. Jotenkin se näyttää jo iloisemmalta (pölyt ainakin on huuhtoutuneet suihkutuksessa).

4 kommenttia:

Puolikas ihminen kirjoitti...

Hienoa että minusta on ollut apua ja onnea kukkimisen suhteen!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa jouluiselle sukulaiskierrokselle! Täytyypä pistää vieraspatjat tuulettumaan hyvissä ajoin, niin ei tarvitse pölypunkkien keskellä nukkua :-) T. Kimmo

quaint kirjoitti...

Onko sinulla olemassa kasvilistaa kasveistasi? Ajattelin näin talven koittaessa tehdä jonkunlaisen myös itselleni, mutta en oikein tiedä millainen olisi hyvä. Olisiko sinulla antaa jotain vinkkejä? :)

-quu

Jaska kirjoitti...

Puolikas ihminen:
Odotan ihmettä ja kerron kun se tapahtuu.

Quu:
Olen tehnyt Exel-listan koneelleni ja jakanut sen eri lehdille; yksivuotiset, kaksivuotiset, monivuotiset, pensaat, puut, köynnökset.
En ole onnistunut saamaan kuvia listaani, joten haaveilen joskus tehdä kasvilistan esim. Access-ohjelmalla.
Puutarhassa kasvavaa-sivustolle olen kopioinut osan Exel-sivuistani, tosin vain nimisarakkeet. Sinne nyt olen siirtämässä kuvia kasveista, tosin hiukan hitaassa tahdissa.