17 tammikuuta 2006

Omituisia asioita Konstiga saker

Silloin tällöin Jaska lähtee puutarhastaan ja laskettelee tavallisena palanterina läheisellä laskettelurinteellä. (Vanha sananlasku Valolaaksosta)

Tätä se tekee, kun ei vähään aikaan kirjoita mitään. Nyt tuli pakkopäivitys! Tupla haaste, pakkohan tähän on osallistua.

Kirjoita merkintä, jossa paljastat viisi omituista tapaasi. Tämän jälkeen valitset seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkität haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käyt ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aamiaispöydässä istun usein, jo nuoruusvuosistani lähtien polvillani ja luen aamulehteä lehti keittiön sohvalla. Useinmiten aloitan lehden yhäkin takaapäin eli sarjakuvat ensin. Joskus perhe huomauttaa oudosta tavastani ja yritän istua ihmisiksi vähän aikaa.

2. Minun pitäisi olla pikkutarkka (olenhan neitsyt), mutta onnistun aina levittämään tavarani ympärilleni. Tämän piirteen ovat työtoverinikin jo huomioineet. Ja aina silloin tällöin tavarani on laitettu siistiin pinoon työpöydalleni tai sitten laatikkoon: "Jaskan tavaroita".

3. Jätän asiat usein viime tinkaan, eli kun on pakko tehdä. Veroilmoituksen vien aina viime minutilla verotoimistoon. Tämä aiheittaa usein pakokauhua vaimossani joka on aina ajoissa asioissaan.

4. Vessassa ollessani minulla on aina oltava jotain lukemista. Ristikon täytän usein vessassa ja nyt viime aikoina sudoku on ollut suosittua.

5. Pikkutarkkakin olen. En ole vielä saanut aikaiseksi karttaa puutarhastani, koska sen pitää olla täydellinen. Kaikki kasvit ja mitat täytyy pitää paikkansa.

Haastan seuraavat:
Kimmon, Puolikkaan ihmisen, Viherpeukalon, Quaintin ja Ziinan

Samma på svenska! (Teen ehkä jälkipäivityksen ruotsiksi)

2 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

Paljasteluni löytyvätkin toisesta blogistani http://ziinanblogi.blogspot.com/2006/01/paljastuksia.html

Kimmo kirjoitti...

Vastaan saamaani haasteeseen.