21 toukokuuta 2006

Häirikkönaapurit muuttavat! Störande grannar flyttar!


Kevätkaihonkukka, ormöga (Omphaledes verna)
Naapurini muuttavat!
Joka kerta , kun laitoimme pyykkejä kuivumaan he tulivat ja häiritsivät, kompostille mennessä ei heiltä saanut olla rauhassa, tulivat keittiön ovesta sisälle kuin omaan kotiinsa ja tekivät kulkutiensä kukkapenkkini läpi. Lopulta väsyin heihin ja sanoin, että nyt on parasta etsiä uusi asunto jostain muualta.Annoin samalla hiukan apua päätöksen tekoon kättä pidemmällä.
Mina grannar flyttar!
Varje gång när vi hängde tvätt kom de och störde, gick vi ut med kompost kunde vi inte vara i fred, de kom in genom köksdörren som om det här var deras eget och trmpade stigar genom rabatter. Till slut tröttnade jag och sade till dem att hitta nytt hem någon annanstans. Jag hjälpte till med beslutet handgripligen.


Tänään naapurit kokosivat tavaransa ja kantoivat ne kohti uutta asuntoa...
Idag samlade grannar sina pinaler och bar dem till sitt nya hem...

noin parinkymmenen metrin päähän talon toiselle puolelle. Eivätpähän ole pyykinkuivauspaikalla. Annoin heille tupaantulijaisena viisi pulleaa turilaantoukkaa kasvihuoneesta.
ca. 20 meter bort på andra sidan av huset. Nu är de i alla fall borta från torkstället. Som flyttbidrag gav jag dem fem tjocka ollonborrslarver från växthuset.

3 kommenttia:

quu kirjoitti...

Onhan ne luontokappaleet ihania. Lintuja on puutarhassa muutamia, mutta muurahaisia kymmenittäin, sadoittain ja tuhansittain niin alkaa hermo kiristyä :D

Haavetar kirjoitti...

:D
Onnea!

Ziina kirjoitti...

onnea,millä sait häiriköt muuttamaan? minun uusi kasvihuoneeni on näet kuulemma murkkulinna ja minulla ei ole sinne mitään asiaa...