23 lokakuuta 2006

Syksy jatkuu Hösten dröjer sig kvar

Tulipa vaihdettua blogin tausta ja samalla kaikki siihen itsetehdyt lisäykset hävisivät. Vielä on linkkilista tehtävänä. Tässä pari uutta kuvaa syksyisestä puutarhasta, joka ei vielä ole asettunut talvilepoon. Kasvihuoneesta löytyy vielä jopa tomaatteja.
Jag bytte bakgrunden och samtidigt försvann alla de tilläggen jag själv gjort. Länkar har jag inte hunnit göra om än.
Här ett par nya bilder från höstliga trädgården som inte än har satt sig i vintervila. I växthuset kan jag fortvarande hitta tomater.

Mongolianvaahtera on saanut punaisen syysvärin ja pudottanut lähes kaikki lehtensä. Muutama sinnikäs vielä pitää kiinni oksasta.
Ginnalalönnen har fått sin röda fägring och även tappat de flesta av löven. Några sista tappra försöken än hålla sig fast på grenen.

Kehäkukat jatkavat kukkimista pakkasiin saakka.
Ringblommor blommar ända tills frosten tar vid.

3 kommenttia:

Kimmo kirjoitti...

Upeat värit. Ylemmässä kuvassa on jotakin hyvin herkkää. Pidän siitä.

Tellu kirjoitti...

Saako Mongolian vaahterasi aina punaisen syysvärin? Minulla on sama puu, mutta viime vuosina lehdet ovat olleet vain keltaisia. Aikaisemmin oli useampia ruskanvärejä, tummaa punaista jne. Oon ihmetellyt tuota muutosta parina viime syksynä.
Vaitettavasti oma koneeni ei aukaissut sitä lähettämääsi nettilinkkivinkkiä, mutta kaksi neuleblogiystävääni kertoivat saaneensa mukavat naurut.

Jaska kirjoitti...

Kimmo:
Niin syksyllä värit loistavat. Minustakin tuo vaahteranoksa oli niin herkän näköinen, että piti ottaa kuva.

Tellu:
Vaahterani on aina ollut punainen. Voisikohan syysväreihin vaikuttaa lämpötila tai muu tekijä. Olen huomannut joidenkin vaahteroiden latvuksien loistavan erivärisenä kuin alemmat oksat.
Kyllä sinun pitää hankkia jonkinlainen mediaohjelma koneeseesi, jotta saat itsekin nauraa ja ehkä tunnistaa itsesi. Sinultakin kun tuntuu noita neuleita valmistuvan aika tiuhaan tahtiin. :))