12 kesäkuuta 2011

Keneen voi luottaa? Vem kan man lita på?

Ruusujen aika koittaa kohta. Nuput suurenevat päivä päivältä. Jo voi aavistaa tulevan ruusun värin... vai voiko? Arvailkaa ja laittakaa vastauksia kommenteihin. Oikeat vastaukset annan torstaina tai kun kukat aukeavat.
Rosornas tid är snart inne. Knopparna sväller dag för dag. Man kan redan ana den kommande färgprakten... eller kan man? Gissa färger och svara i kommentarer. De rätta svaren kommer på torsdag eller när blommorna slår ut.

3 kommenttia:

Köögikata kirjoitti...

Mun arvaus on että ensimmäinen on pinkki, sitten keltäinen, sitten puna-valkoinen (Peppermint Twist tai jotain samanlaista), oranssi ja lopulta melkein sininen (Rhapsody in Blue?). Kiva arvauspeli. :)

pensastasku kirjoitti...

Jaahah, kuinkahan on ennustajeukon taidot tallessa? Eka olisi valkea,toka keltainen, kolmas punavalkea kirjava, neljäs vaalean keltainen ja viimeinen tummanpunainen

betty kirjoitti...

Hei ! Komppaan jkv edellistä, mutta ehkä eka olis kuitenkin kukkana valkoinen?, sitten keltainen, punavalkoinen, keltaoranssi ja hansaruusun lilanpunainen. Jännitys tiivistyy...

Edellisen postauksesi kuvat ovat ihania, varsinkin toiseksi alimmaista tuijottelin että mitä kaikkea kuva sisältääkään !