21 toukokuuta 2005

Vielä kerkesin puutarhaan

Pienessä vesisateessa kärräsimme Pirjon kanssa naapurin lehtikasasta puolimaatuneita lehtiä vaapukoiden ja alppiruusujen juurille. Viimevuotiset lehdet olivat melkein täysin maatuneet. Lehdet tekevät hyvää, estävät rikkaruohojen kasvun ja antavat hyvän mullan juurille.
Naapurin pihalla kasvaa vaahteroita ja muutama tammi. Juuri tammen lehdet ovat oivallisia alppiruusuille. Ne maatuvat hitaasti ja antavat happamuutta maahan. Vaapukoita tietenkin täytyy kalkita.
Nyt saunaan ja sitten Euroviisuja seuraamaan. Vaikka äänestäis Unkaria.

4 kommenttia:

Kimmo kirjoitti...

Euroviisujen lomassa poikkesin kommentoimaan. Kauniita kukkakuvia. Omakin piha on tällä hetkellä täynnä erilaisia kukkia - mikä minnekin villisti levinnyt. Niitä olen valokuvannut, mutta koska en bloggaa, niin olen laittanut niitä työnantajani webbisivulle.

Jaska kirjoitti...

Kiitos kommentista. Seurasin linkkiäsi ja katselin ottamiasi kuvia.
Mitäs jos laitettaisiin yhteisbloggi, johon halukkaat voisivat tulla jäseniksi ja julkaista ottamiaan kuvia? Kaikki digikameralaiet yhtykää!

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Ettäkö nyt jo kamerat alkavat erottaa harrastajat toisistaan. Entäs me joilla on vain tavallinen kuuden sitsemän tonnin systeemikamera.??
Hyviä kuvia olet Jaska ottanut. Systeemi tai digi, sillä ei väliä.

Jaska kirjoitti...

Ei kommenttini ollut tarkoitettu filmikamerallisia vastaan.On vain niin paljon helpompaa laittaa kuvat nettiin digikameralla.
Minullakin on "tavallinen" systeemikamera. Kuvahan se tärkein on eikä se millä se on otettu.