17 kesäkuuta 2005

Kesä hellettä ja ukkoskuuro

En ole vielä keksinyt miten saisin useamman kuvan ja tekstin samaan lähetykseen, jos joku auttaisi.
Altaani on öljytty ja loistaa vaaleana, kuin uutena!
Odota kovasti ruusujeni kukkimista. Viime vuonna juhannusruusut ja Tornionlaakson ruusu jo kukkivat. Nyt kaikki tuntuvat odottavan toisiaan ja räjähtävät loistoon yhtä aikaa.
Puupioni huolestuttaa. Se alkoi kasvaa normaalisti mutta sitten kasvu pysähtyi ja lehdet ovat kadottaneet vihreytensä ja laidat ovat punertavia. Luulen sen potevan jotain puutosta. Annoin sille lehmänlantaa ja ruohokatteen. Odotan potilaan toipumista.
Ilokseni huomasin tervakukan selvinneen hengissä ja kukkivan. Keräsin sen viime kesänä tien varrelta ja istutin puutarhani "aroalueelle", kissankäpälien ja katkeran maksaruohon seuraksi.
Eilen piti hellettä yli 27 astetta ja tänään saimme kesän ensimmäisen ukkoskuuron päällemme. Ukkonen tavallisesti kiertää kylämme, mutta jos se tulee joko kaakosta tai lounaasta se tulee päälle. Tänään se tuli lounaasta. Välähdys ja PAM!!! Jälkeen päin koirakävelyllä sateenjälkeinen tuoksu ilahdutti mieltäni.

1 kommentti:

Sanni kirjoitti...

Minä siirrän kuvia yhteen postaukseen niin, että menen bloggerissa edit posts-kohtaan, valitsen postin jossa kuva on, painan edit. Sitten valitses edit html ja yksinkertaisesti kopioin kuvan html:n. Sitten menen edit post kohdasta siihen postaukseen mihin haluan kuvan liittää, valitsen html editoinnin ja liitän. Compose muodossa voi katsoa miltä näyttää ja tekstiä lisätä. Työlästä, mutta muuta konstia ei taida olla. Kokeile ja kysy taas jos oli epäselvät ohjeet ;)