08 kesäkuuta 2005


Valkoinen narsissi Narcissus triandrus 'Thalia' Posted by Hello

3 kommenttia:

Sari-serkku kirjoitti...

Onpas upeata, erityisen vaikutuksen tekee valkoisten kukkien hehku! Täällä pohjoisessa koleassa laitetaan kukkia pipot päässä ja kelkkahaalarit yllä...No, tuomet alkavat juuri kukkia. Minun parvekkeellani on perinteistä punaista petuniaa ja sinistä lobeliaa,köynnöstämään laitoin näköesteeksi ruusupapua, on vain tykännyt kyttyrää viileistä öistä ja kurtistelee lehtiään. Ja kissankäpälää olen yrittänyt siemenestä saada nousemaan vaan ei elonmerkkiä. Muistan mummilan pientareilta mahtavat kissankäpälämättäät ja muistoistani innostuin, vaan eipä ole itäminen ainakaan vielä onnistunut. Siemenpussi saattoi kyllä olla aika vanha...

Jaska kirjoitti...

Joo, Kotiniemen kissankäpäläm ättäitä ole itsekin yrittänyt saada aikaan istuttamalla tienvarren kuivalle rinteelle ostotaimia. Ovat vielä elossa, laitan kuvia kun kukat avautuvat. Eivät vielä kuitenkaan vastaa mummilan mättäitä!
Terveisiä vaan sinne pohjoiseen, ajattelen aina näin kielon kukinnan aikaan Kemijoenvarren kielopaikkaa; nyt minulla on oma kielopaikka omalla tontillani!

marke kirjoitti...

Kotiniemen kullerot ovat täydessä kukassa Tuusulassa yhdessä Harlun kulleroiden kanssa. Tosin koko ero on suuri. Kissankäpälät ja vanamot ovat kuolleet jo aikoja sitten. Tarttis varmaankin hakea uudet alut Rovaniemeltä.