08 helmikuuta 2009

Hei, talvisää! Hey, winterday!


Juuri, kun olin toivottanut kesän tervetulleeksi, luontoäiti näytti missä kaappi seisoo ja heitti 20 cm uutta lunta pihalle. Kasvihuoneeseen ainakaan ei ole vielä vähään aikaan mitään asiaa.
You can't talk about summer in the middle of winter. Mother Nature showed her real face and drew 20 cm of snow to the garden. I'm not able to do anything in the greenhouse for a long time.

Ihan vain vertailun vuoksi uudet kuvat puutarhasta.
Just for to compare how it looks like now.

5 kommenttia:

TuijaR. kirjoitti...

Kauniita lumikuvia.
Täällä meillä on olut pari lähes lumetonta talvea niin että nyt kun sitä on, olen kuvaillut aika paljon. Vettä tosin tullut tänään joten voipi lyhytaikaiseksi jäädä tämä ihanus jälleen.

Kimmo kirjoitti...

Pääsit yllättämään, sillä huomasin vasta nyt, että olet vihdoinkin avannut puutarhasi portit pitkän tauon jälkeen. Lunta näkyy olevan. On sitä meilläkin - ei tosin kovin paljoa mutta kumminkin. Parin viikon päästä on hiihtoloma. Sen päätimme pitää ekologisesti lähiseudulla.

quu kirjoitti...

Kyllä se talvi on vaan sinällään kaunis aika vuodesta :) Noidenkin lumivaippojen alla kytee jo kasvunihmettä eri muodoissa.

Mukava tietää, että pääsee kohta katselemaan puutarhasi kuvia :)

Kivaa ystävänpäivää sinule!

Jaska kirjoitti...

Kiitos kommenteista, Kyllä lumi loskan voittaa. Lumenluonti ihan nautin, kun on kevyttä pakkaslunta. Näin pitkää lumiaikaa ei täällä ole ollutkaan sitten 80-luvun.

Hanneles paradis kirjoitti...

Kaunista.