05 helmikuuta 2009

No, kyllähän se tästä Well, still going on

Lunta on riittänyt tänä talvena. Tuo lumi, joka tuli lokakuun lopulla ei koskaan sulanut kokonaan pois ja sää on ollut pakkasen puolella koko ajan. Ei kovia pakkasia, sopivasti, että on ulos tohtinut lähteä. On luisteltu ja laskettu mäkeä (Ainakin pari kertaa).
Lots of snow. The snow you see in my last posting didn't never smelt away. The temperature has been under 0°C all the time, not too low put so that you can go out skiing (downhill) and skating on anereby lake.

Blogimasennus iski, ADSL-yhteys katkesi, eikä uutta ole vieläkään tullut, ei tullut voittoa Begingin arpajaisissa, flunssa kaatoi sänkyyn.
Yhtäkkiä tuohon sivupalkissa olevaan osoitteeseen oli tullut kysely kukista, ja se käynnisti aivot ja sai veren kiertämään hiukan virkeämmin. Hei kesä on tulossa!
I've got a bloggdebression, my ADSL-connection went down and still is gone, I didn't win in the Bejing-lottery, flu put me in bed for a week.
Then suddenly to my mail adress came a question about flowers. My brain started to run again and my heart pumped more blood around. Hey, the summer is coming!

7 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

no nythän päivät pitenevät.

Helena kirjoitti...

Minusta kunnon luminen pakkastalvi on paras vuodenaika. Kunpa täälläkin olisi ollut lokakuusta lähtien lunta. Ihania nuo lumen peittämät ruusut!

Denis Wilson kirjoitti...

Hi Jaska
Welcome back.
I love an optimist. You publish a wonderful photo of all that snow, and proclaim the coming of summer!
Keep dreaming.
We are having a heatwave in southern Australia
Cheers
Denis

Rita kirjoitti...

Welcome back to Blogistania. Kevään merkki kun Jaska ilmestyy blogiin talvehtimisen jälkeen :)

Inkivääri kirjoitti...

No voi, nopsan netin puute on kyllä vakava puute;) Minä täällä vielä hehkuttelen Pekingin arpajaisten voiton lämmössä, puutarha nukkuu talviunta ja taitaa herätä vasta kevätauringon suudelmaan...

Jaska kirjoitti...

Awakening so suddenly from my hibernation I missed the spring.:)
Keväthän tietenkin ensin tulee. Äkkiherääminen sekoitti vuodenajat. :)

pensastasku kirjoitti...

Hauskaa kun Jaska-karhu heräilee talviuniltaan. Serkkusi metsässä nukkuvat vielä. Toivottavasti et ole kovin äreä lähellä oleville, kun et vielä pääse pihatöihin.