15 lokakuuta 2005

No nyt sitten...

Tekniikka pätkii! Modemi yhdistää 28,8 kbit/s ja katkaisee yhteyden tämän tästä. Tavallisesti saan yhteysnopeudeksi 40,0 kbit/s ja sekin tuntuu hitaalta. Aika menee kädet puuskassa istumiseen. Nämä kaksi kuvaa sain ladata ainakin viisi kertaa ennenkuin kuvat tulivat perille! Grrrr!! Nyt monien yritysten jälkeen huima 31,2 kBit/s!

Yöpakkaset pysyivät vielä loitolla ja tänään on kaunis aurinkoinen syyspäivä. Alla kuva miekkaliljastani, joka lopultakin näyttää kukannuppunsa. Otin kuvan, jos vaikka eivät kerkiäkkään kukkia.
Kuten näkyy kaunis aurinkoinen päivä ja ruusut ovat maassa. Kaivuu kivisessä maassa sujuu hienosti: rautakangella vain vääntää muutaman kiven ylös ja maassa on oiva istutuskuoppa!

2 kommenttia:

Narcissa kirjoitti...

Kaivuu kivisessä maassa sujuu vähän huonommin silloin kun kivet sattuvat olemaan vauvavirtahevon kokoisia. t: nimim. Kokemusta on :)

Jaska kirjoitti...

Rosa hugoniksen vieressa on sellainen. Aikoinaan ähersimme kaverin kanssa pari päivää ja totesimme kiven olevan liian suuri nostettavaksi kottikärryyn. Onneksi yksi sivu oli tasainen ja saimme kiven käännetyksi alustaksi puutarhatuolille.