12 lokakuuta 2005

Sinisiä, punaisia (ruusun)kukkia kannan käsissäni...

Tämä ruusu on omistettu tuhannennelle kävijälle! Laita kommentti, kuka lienetkin.Lobeliat kukkapenkissä ovat oikein innostuneet kukkimaan. Jos ei olisi niin kaunis sitä voisi kutsua rikkaruohoksi.

Unikko on yksi aikaisemmista ja viimeisimmistä kukkijoista.

Uudet ruusut saapuivat tänään postissa. Takana Stanwell Perpetual, tumma runkoinen on
Rosa hugonis ja vasemmalla Trier. Saavat imeä vettä itseensä huomiseen saakka.

3 kommenttia:

Kafkakoski kirjoitti...

Eksyin blogiisi täysin sattumalta, ja olen jo vierailija nro 1009, mutta halusin jättää kommentin, sillä näyttää siltä, että tuhannes kävijäsi ei ole näin tehnyt. (Harmi, sillä olithan omistanut hänelle oikein ruusunkin.)

En harrasta itse puutarhanhoitoa, vaan sen sijaan kasvien valokuvausta. Pidin kovasti tuosta alla olevasta syyspäivänhatun kuvasta.

Omassa blogissani ei kasvien kuvia juuri ole, eikä se muutenkaan käsittele kasveja. Haluaisin asiasta tietämättömänä kysellä, osaisitko sinä tai vaikkapa joku blogisi lukija kertoa, onko tämän ottamani kuvan puu kirsikka- vaiko omenapuu? (http://photos1.blogger.com/blogger/7276/1463/1600/Pueblo_puun_kukat.jpg)
Kuvassa ei sinänsä ole mitään erityistä, haluaisin vain tietää tuon ihan uteliaisuudesta ja myös siksi, että haluaisin nimetä kuvan ihan "oikealla" nimellä, eikä vain "puun kukaksi".

Jaska kirjoitti...

Se tuhannes kävijä tuli sillä aikaa kun tein päivitystä. Itse olin 999. Omistan ruusun siis sinulle!

Sivullasi oleva kuva ei ainakaan ole omenapuu kukka eikä luultavimmin kirsikkakaan. Oma arvaukseni olisi mantelipuu tai jokin muu etelässä kasvava kivihedelmäpuu (kuva kai on otettu Espanjassa?).

Kafkakoski kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Kyllä, kuva on otettu Pohjois-Espanjassa, enkä itse (tietämättömänä) tullut edes ajatelleeksi mantelipuita.

Suurkiitokset ruususta! Kaktuksenkukkien ohella ruusu on niitä kukkia, joita eniten kuvaan ja joista myös eniten pidän.