17 huhtikuuta 2007

Kukkotaistoa Tuppfäktning


Vanha kuva, vain muistuttamassa näiden jo olevan liikkeellä! Litistin eilen viisi kukkoa.
En gammal bild bara som en påminnelse att dessa har börjat komma i gång! Jag krossade fyra baggar igår.

Tämä viime vuoden satoa. Se oikea rupikonna, joksi edellistä sammakkoa luulin. Pikaiseltaan aika samannäköisiä. ;))
En bild från förra sommaren. Den riktiga paddan som jag trodde jag träffade tidigare. Ganska lika om man tittar snabbt. :))

Tämän kevään kuva. Tête a Tête.
En bild i år. Tête a Tête.

4 kommenttia:

quu kirjoitti...

Liljakukkoja on tuttavien pihoilla viipeltänyt jo jonkun aikaa - erityisesti karikkeiden alla lymyävät, että kannattaa vähän käännellä lehtiä yms. On se vaan niin kurja elukka kun saa niin rumaa aikaan ja perusteellisesti. Muutamaa liljaa olen jo tilannutkin, että harmi jos niitäkin mussutetaan. :(

Tuo konnahan näyttää persoonalliselta! Toivottavasti se vielä löytää luokseni, niin voit vaikka muiskauttaa :D Aika pitkäikäisiähän ne taitavat ollakin..

Jaska kirjoitti...

Pahinta kukoissa on se, että ne tiputtautuvat maahan ja kääntyvät seläkkeen. Silloin niitä ei löydä mustasta maasta vaikka näkee mihin ne tippuivat.

quu kirjoitti...

Meillä on kahdenlaisia liljakukkoja, ne juurikin jotka tekee noin kuin kerroit ja sitten niitä jotka lentää pakoon. Ne lentävät on kyllä niin rasittavia! Toivottavasti kehitys ei mene siihen, että kaikki viipottaa ilmateitse pakoon! Vai onko se vaan liljakukon kehityksestä ja iästä kiinni, sitä en tiedä.

Laurier Rose kirjoitti...

Kyllä sieppaa liljakukkojen touhut pihassa! :( Itse olen suuri liljojen ystävä, ja liljakukot saavat näkemään punaista. (Vitsi mä oon hauska. :p )

Komea kurnuttaja todella! :) Ja ihana narsissi. Meidän pihassa niitä odotellaan. Krookuksia vasta kahtellaan. :)